Ik zoek een tekstschrijverNotaris Zwolle | De Haan Notarissen

Grote Voort 207-F, 8041 BK
Zwolle, Overijssel

Telefoonnummer: 020 30 80 862

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Notariskantoor De Haan Notarissen

Dé Online Flex BV notaris Zwolle is De Haan Notarissen


Je hebt een notaris nodig, om bijvoorbeeld een nieuwe BV op te richten, een eenmanszaak om te zetten naar een BV of complete holdingstructuur op te richten?
De notarissen aangesloten bij Online Flex BV doen dit allemaal, maar wel op digitale manier. Doordat je een deel van het proces zelf doet is de notaris minder tijd kwijt aan het opmaken van de stukken. En dat merk je in de prijs.

BV oprichten Zwolle

Een BV oprichten is een van de meest afgenomen notariële diensten op het notaris platform Online Flex BV. Je kunt terecht voor de oprichting van een holding, het omzetten van een eenmanszaak of een complete holdingstructuur. Een BV oprichting is via Online Flex BV sneller geregeld dan ooit tevoren. Zo houd jij tijd over om te ondernemen.

Eenmanszaak naar BV

Als zzp´er ben je in veel gevallen hoofdelijk aansprakelijk als ondernemer, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract kunnen ervoor zorgen dat (een deel van) jouw vermogen buiten de aansprakelijkheid vallen. Maar veel ondernemers kiezen toch voor meer zekerheid op de lange termijn en richten daarom een BV op.

Dat kan door jouw eenmanszaak of Vof om te zetten naar een BV. Het online notaris platform OnlineFlexBVoprichten.nl en De Haan Notarissen bieden u de mogelijkheid om dit online te regelen. Dat scheelt in de prijs.

Is rechtstreeks naar de notaris Zwolle niet goedkoper?

Nee, via Online Flex BV is het juist goedkoper omdat je zelf een deel van het proces zelf doet. Je levert namelijk alle gegevens die de notaris nodig heeft online aan in de beveiligde omgeving van Online Flex BV. De aangeleverde informatie kan vervolgens met één druk op de knop in de software van De Haan Notarissen worden geïmporteerd. Hierdoor kan een BV oprichten, omzetten van een eenmanszaak naar BV of holding oprichten veel goedkoper dan rechtstreeks via de notaris in Zwolle.

Voor meer informatie neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

zzptekstschrijver.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]