Ik zoek een tekstschrijver 

Tekstbureau Bijdetekst

Wildenborglaan 4-5, 6825 GB
Arnhem, Gelderland

Telefoonnummer: 06-44284899

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Tekstbureau Bijdetekst

Tekstbureau Bijdetekst biedt ondersteuning bij al je teksten in het Nederlands. Van foldertekst tot webtekst, van compleet artikel tot nieuwsbrief, van een tekst op een uitnodiging tot rubrieken in een magazine, van persbericht tot advertorial, van scriptie tot sollicitatiebrief: Bijdetekst is je graag van dienst!

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Schrijven

Je laat Bijdetekst de volledige tekst schrijven. Bijdetekst schrijft aan de hand van door jou aangeleverde informatie of Bijdetekst gaat zelf op zoek naar informatie, bijvoorbeeld door een interview af te nemen met jou of met iemand die meer over het onderwerp weet. Het resultaat is een prettig leesbare tekst. Een tekst die erom vraagt gelezen te worden.

Corrigeren

Je laat Bijdetekst de door jou aangeleverde tekst corrigeren. Bijdetekst let hierbij op de spelling en op de interpunctie. Bijdetekst herschrijft alleen dat wat echt fout is. Het resultaat is je eigen tekst in correct Nederlands. Bijdetekst controleert ook je drukproeven.

Redigeren

Je laat Bijdetekst de door jou aangeleverde tekst volledig redigeren. Bijdetekst let hierbij niet alleen op spelling en interpunctie, maar ook op de opbouw van de tekst, de zinsbouw en de inhoud. Het resultaat is een tekst met dezelfde strekking als de oorspronkelijke tekst, maar prettiger leesbaar en met het effect dat jij met je tekst wil bereiken.

Adviseren

Je vraagt Bijdetekst om advies bij je communicatie. Hoe bereik je je doelgroep het meest effectief? Welke social media kun je inzetten?

Bij alle mogelijkheden van Bijdetekst geldt dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Het tekstbureau gaat pas aan de slag als duidelijk is wat je wensen zijn. Je krijgt een heldere offerte, geheel op maat. Bijdetekst weet wat jij van de tekst verwacht en jij weet wat jij van Bijdetekst kunt verwachten. Daardoor kom je bij Bijdetekst niet voor verrassingen te staan! Bijdetekst werkt vlot, persoonlijk en op maat. Bijdetekst werkt.

Neem gerust contact op met Bijdetekst via onderstaand contactformulier.
 
 


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzptekstschrijver.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.

[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]